Sistem Akrilnih Podova

STARNARDNI SISTEM

Ekonomičan i isplativ sistem akrilnih podnih obloga koji se koristi na višenamenskim sportskim terenima (tenis, košarka, odbojka), pešačkim i biciklističkim stazama. Ako je infrastruktura betonska, nanosi se epoksidni prajmer. Sistem kreairan nanošenjem Resurfacer-a (Filling Coat) i Top Coat Paint-a upotpunjen je crtanjem linija prikladnim za predvidjenu upotrebu.

Screenshot_25

CUSHION SISTEM

Cushion; To je materijal za podne obloge pripremljen od mešavine akrilnog veziva na bazi vode sa finim granulama 0,5mm-1,0 mm ili granulama debljine 1,0mm-2,0mm, dve vrste gume. Koristi se u svrhu davanja fleksibilnosti podu. Cushion sistem se sastoji od Rasurfacer-a (premaza za punjenje), fino zrnastog jastuka i nanošenja gornjeg sloja boje, respertivno. İma feksibilniju strukturu od standardnog sistema. Na taj način pruža udobniji i zdraviji prostor. Najvise se koristi za teniske klubove, hotele, univerzitete, javna stanbena i sportska područja itd

PROFESJONALNI SISTEM

Akrilni podni sistem koji se koristi na profesionalnim takmičenjima i turnirima. Nakon sloja Rasurfacer, nanose se dva sloja debelog glanuliranog jastuka, dva sloja finog glanuliranog jastuka i završni sloj boje. Sistem je upotpunjem crtanjem linija terena.

SBR SISTIM NA ROLL

SBR gumeni valjak debljine 4-10 mm zalepi se za pod poliuretanskim lepkom, na njega se nanosi bilo koji akrilni sistem po želji. Zahvaljujući SBR valjku koji se koristi, dobija se mnogo elastičniji i udobniji pod.

Screenshot_33