Sistem Epoksidnih Podnih Premaza

EPOKSILNA BOJA

Smola otporna na hemikalije i kiseline sa visokom adhezijom na tlu ili gvoždju. Pogodna je za lak i srednji saobraćaj ljudi i vozila u industrijskim objektima gde zemljana prašina utiče na proizvodnju kao sto su bolnička, farmaceutska i prehrambena industrija, laboratorija, tekstilna i automobilska industrija. Lako se čisti, ne sadrži bakterije, ne zadržava prašinu i ne šteti zdravlju.

Ovaj sistem je dobio ime po činjenici da njegova povrsina izgledom i strukturom podseća na koru narandže. Zahvaljujući ovoj strukturi ima funkciju antiklizanja. Narandžasta kora epoksida preferira se I praktikuje na podovima koji su pod velikim prometom kao sto su skladišta, radionice za održavanje i popravke, prehrambena industrija, fabrike za proizvodnju hrane, luke i brodogradilišta, tekstilna industrija, automobilska industrija, postrojenja za tretmane otpadnih voda, hangari, parkinzi i sl.

EPOKSI SISTEMI SAMONIVILNIH (SELF LEVELING) PODOVA

Samonivelirajući je izraz koji se koristi za samorazlivajuće proizvode. Površina samonivelirajucih epoksidnih premaza je glatka. Moze se po narudžbini izliti kao sjajna ili mat. Samonivelirajuci epoksid betonske površine čini izdrživim, gustim i glatkim. Bešavna je i željena boja se može odabrati iz širokog spektra boja medjunarodnog RAL kataloga. Koristi se kao unutrašnja podna obloga na mestima kao što su izložbeni prostori, kancelarije, rezidencije, sale za sastanke, prizvodnje tekstila, hrane i lekova, bolnice, škole i proizvodni pogoni. Lako se čisti, ima visoku mehaničku čvrstoću i otporan je na delovanje hemijskih supstanci.