Tartan ( EPDM ) Podni Sistemi

OBOJENA LIVENA GUMENA GRANULA SBR

Radi se o ekonomičnom i veoma isplativom sistemu podnih obloga od livene gume koji se uglavnom koristi za šetališta i igrališta. Dobija se nanosenjem SBR gumene granule, PU veziva i posebne boje u prahu na pod, u željenoj debljini nakon mešanja mešalicom. To je praktičan, neklizajuci sistem gumenih podnih obloga otpornih na udarce koji pruža udobnost hodanju zahvaljujući svojoj savitljivosti koja apsorbuje udarce i minimizira rizik od ozleda u slučajevima kao što je pad.

Radi se o idealnom sistemu gumenih podova koji je efikasan za korišćenje na amaterskim takmičenjima i treninzima. Prvi sloj sistema se sastoji od mešavine SBR granula i PU veziva, a drugi sloj se sastoji od mešavine EPDM granula i PU veziva. Mnogobrojni rad sa uzorcima dezena moze se obaviti zahvaljujući širokoj opciji boja. Ima fleksibilnu strukturu koja absorbuje udarce, odporna je na UV zrake i abraziju. Higijenski je praktičan za čišćenje. Neklizajuci je i vodootporan. Može se primeniti na mnogim područijma kao što su staze za šetnju, zatvoreni i otvoreni sportski tereni ( tenis, košarka, odbojka ) dečija igrališta i sl.

Tartan-( EPDM )-Podni Sistemi-8

Idealan pod za atletske staze koji se koristi na medjunarodnim takmičenjima. U svim slojevima ovog EPDM podnog sistema nanošenje se vrši metodom prskanja. Nanosi se sa SBR granulom na PU samonivelirajuci materijal u prva dva sloja sistema, a na zadnji sloj metodom posipanja EPDM granula na PU samonivelirajuci materijal kao u sendvič sistemu. Ovo je najizdržljiviji i najelastičniji sistem od svih EPDM podnih sistema. Ujedno je i najkvalitetniji sistem koji je odobrila asocijacija IAAF.

Gumeni podni sistem EPDM koji se može koristiti na amaterskim takmičenjima, stazama za šetnju i sl. Prvi sloj sistema se sastoji od mešavine EPDM granula i PU veziva a drugi sloj se sastoji od mesavine PU samonivelirajućeg materijala i nanosi se prskanjem specijalnom mašinom. Površina sistema je hrapava i vodootporna. Taj sistem odobren je od strane IAAF.

Jedan je od idealnih podova za atletske staze koji se koriste za profesionalna sportska takmičenja.Prvi sloj sistema se sastoji od mesavine EPDM granula i PU veziva. Pore nastale na ovom sloju su zatvorene elastičnim PU zaptivačem.Elastičan, UV otporan PU samonivelirajući materijal u željenoj boji, nanosi se na formiranu ravnu površinu. Pre nego što se ovaj materijal stvrdne, na njega se posipaju EPDM granule. İzdržljiviji je od ostalih EPDM sistema. To je sistem odobren garancijom IAAF.

Tartan-( EPDM )-Podni Sistemi-12
Tartan-( EPDM )-Podni Sistemi-13